Hej, ljuba

Ima tvoja Čarovnija že Ime, si vanjo strastno zaljubljena in točno veš komu in kako lahko pomaga?

Želiš pa, da 

Zate sva ščarali  SpELL ABUNDANCE & LEAN BACK

SpELL  ABUNDANCE & LEAN BACK

abundance academy

je akademija prodaje za Witchy podjetnico, ki se je odločila za samostojno pot, da:

pa ji do tega Obilja manjka le še ščepec LEAN BACK Čarovnije in za njeno dušo napisane KOMUNIKACIJSKE Stra(s)tegije.

Čarovnija in Stra(s)tegija

Čarovnija in Stra(s)tegija na enem mestu je posebnost SpELL ABUNDANCE & LEAN BACK abundance academy

Draga, a ti lahko zaupava skrivnost?

Vse zgoraj zapisano so bile najine najbolj drzne sanje, ko sva se podali na podjetniško pot. 

In danes jih živiva. 

Uspelo nama je!!!

 Živiva Obilje, ki sva od nekdaj vedeli, da nama pripada. A, do njega sva prišli po dolgi in nič kaj všikani poti 😉 

Nagarali in skurili sva se, da sva našli in se naučili uporabljati čarobni palčki s katerima danes ustvarjava. 

Čarovnija in Stra(s)tegija na enem mestu je posebnost SpELL ABUNDANCE & LEAN BACK abundance academy

Draga, a ti lahko zaupava skrivnost?

Vse zgoraj zapisano so bile najine najbolj drzne sanje, ko sva se podali na podjetniško pot. 

In danes jih živiva. 

Uspelo nama je!!!

 Živiva Obilje, ki sva od nekdaj vedeli, da nama pripada. A, do njega sva prišli po dolgi in nič kaj všikani poti 😉 

Nagarali in skurili sva se, da sva našli in se naučili uporabljati čarobni palčki s katerima danes ustvarjava. 

Bi še enkrat šli po isti poti?

  Z vso hvaležnostjo – NE!

Tega ne privoščiva nikomur in zato sva tukaj. Da tebi ni treba. Preizkušat, se učit na lastnih napakah, izgubljat čas in denar. 

Lahko se nasloniš nazaj in v spletnih učilnici pregledaš 

SpELL ABUNDANCE & LEAN BACK VIDEO VODNIKE

v katerih izveš:

NA SpELL  ABUNDANCE &LEAN BACK POSVETIH

Vtisi udeleženk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ustvari stukturo

V  Akademijo sem vstopila, ker je moj posel že nekaj časa stal na eni točki in nisem vedela kako naj se premaknem naprej. Sara in Doris sta mi pomagali ozavestiti stvari, ki sem jih pri poslu že počela nezavedno, da sem jih lahko še izboljšala, predvsem pa sta mi pomagali ustvariti neko strukturo po kateri se lahko premikam in gradim naprej.

uživaj v prodaji

“V bistvu sploh nisem prodajala. Do prodaje sem imela neprijeten občutek, zdelo se mi je, da sem preveč vsiljiva. Sedaj pa prav uživam v prodaji. V akademiji se zelo dobro počutim, sprejeto.

Aha momentov je bilo veliko, najbolj pa spoznaje, da greš ven iz poznanih okvirjev.

Da lahko na lahkoten način napišeš objavo… pravzaprav se objava sama napiše.“

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Naj svet izve za tvojo čarovnijo

Akademija mi je dala več, kot sem upala in pričakovala. Veliko več. Vpisala sem se v upanju, da pridobim na samozavesti, ki mi jo je kronično primanjkovalo. Cilj je bil dosežen in res ne vem, kako jima je to uspelo. Bonus pa je naravnost fantastičen – pomagali sta mi najti in postaviti povsem novo smer v mojem masažnem kotličku. Smer, ki ji z veseljem sledim, me osrečuje in je unikatna.

Program Akademije Obilja

ZAČETEK

Ponedeljek, 09. 09. 2024, ob 11. uri

TRAJANJE

4  mesece

ŠTEVILO PROSTIH MEST

11

NAČIN IZVEDBE

16 x SpELL ABUNDANCE & LEAN BACK posvetov. 

Vsak ponedeljek, ob 11. uri. Trajanje posameznega posveta do 90 min. 

Video vodniki (do 30 min dolgi posnetki)

KRAJ IZVEDBE

Zoom in zasebna Fb skupina

VODENI POSVETI 

V ŽIVO NA ZOOM-U

Namen posvetov je, da se nasloniš nazaj, ozavestiš vrednost vsega kar že imaš in osvojiš know-how kako vrednost tega ali česarkoli se boš lotila v prihodnje z LEAN BACK & SpELL  komunikacijsko čarovnijo in stra(s)tegijo  pomnožiš in pozlatiš. 

TEDENSKI IZZIV IN PREGLED 

POSNETEK V ŽIVO V SKUPINI

Vsak teden skladno s temo tedna poteka izziv, ki omogoči, da osvojeno takoj preneseš v Življenje. 

Opravljen izziv tedna tedensko pregledava in v kolikor je še potencial za nadgradjo jo spodbudiva z  predlogi in priporočili dobre prakse.

SELF-STUDY 

VIDEO VODNIKI 

Video vodnik, v katerem spoznaš kje izgubljaš stranke na spletu in kako to spremeniš

Video vodnik,  v katerem spoznaš in razumeš tehnične, čustvene, miselne in energijske vzvode stranke pri odločanju za nakup

Video vodnik,  s katerim osvojiš magnetne klice k akciji, razumeš pot stranke od prvega stika do nakupa in jo optimiziraš

Video vodnik,  v katerem spoznaš elemente in zgradbo objave, ki prodaja Zate

V video vodniku spoznaš kaj mora vsebovati prodajna stran, da zate proda ali zaključi prodajo. 

V video vodniku spoznaš elemente in zgradbo prodajne kampanje, ki podira rekorde v prodaji in v najkrajšem možnem času uresničuje najbolj drzne cilje najinih strank. 

Video vodnik,  v katerem preko arhetipov magnetnosti Č.U.T.I.M. prepoznaš vrednote, moči in izzive strank s katerimi si uglašena in jih uporabiš v komunikaciji na spletu, da te stranke slišijo in prepoznajo vrednost rešitve, ki jo ponujaš. 

PRIJAVA IN NAČINI PLAČILA

PLAČILO NA 4 OBROKE

Prijava je možna do 09.09.2024 oz. do zasedbe prostih mest.

1.332 €

4 X 333 €/ mesec

Plačilo obroka do 10-ega v mesecu

LEAN BACK CENA

Prijava je možna do 09.09.2024 oz. do zasedbe prostih mest.

1.332€

1.111 €

Prihrani 221 €

Plačilo celotnega zneska v enem obroku do 09.09.2024

 

2. pridi v skupino

Po prijavi dobiš mail s povezavo do zasebne FB skupine, kjer te že čakajo prve posnete vsebine in link do tedenskega SpELL ABUNDANCE & LEAN BACK posveta..  

Če maila ne vidiš v glavni mapi, PREVERI še v promocijah, spam-u ali košu.

3. nasloni se nazaj

Udobno se namesti. Za vse je poskrbljeno. 

Naju želiš spoznati ” v živo” preko zoom-a in postaviti še kakšno vprašanje? 

Piši nama na sara@sarahrovatic.com ali uporabi obrazec na dnu strani.  

Odgovori na majhna in velika vprašanja

Akademija Obilja je v prvi vrsti namenjena podjetnicam, ki so že prisotne na socialnih medijih, imajo ustvarjen Brand, želijo pa odpraviti še zadnje sledi odpora pred prodajo in konsistenčnim pojavljanjem na socialnih medijih, ter povečati vidnost in prodajo na ženstven in nestresen način. Če si čisto na začetku toplo vabljena najprej na spoznavni Lean back posvet, da najdemo čarovnijo pisano na tvojo Dušo in Poslanstvo.

Draga, nujno pridi. Akademija je bila ustvarjena Zate – izkušeno podjetnico, proaktivno, ki od nekdaj veš, da je Obilje tvoje naravno stanje. Ostani odločena, ker je tvoj občutek, da imaš že čisto vse popolnoma pravilen. Od tega kar imaš zdaj do češnje na torti –  POVEZAVE TVOJE MODROSTI IN MAGNETNOSTI- te loči le še klik do prijave v Akademijo Obilja 

Draga moja, če bi ti povedali kolikokrat slišiva to zgodbo, verjetno sploh ne bi verjela. Vsaka uspešna podjetnica slej, ko prej ugotovi, da z načinom prodaje, ki ga uporabljajo vsi na trgu prideš samo do povprečne/omejene prodaje.  Si želiš več? Dobrodošla v Akademijo Obilja, kjer povežemo vso Obilje, ki ga že imaš v Zate naravno za stranke s katerimi si Uglašena pa totalno magnetno komunikacijsko strategijo s katero boš slišana in razumljena povsod, kjer boš ustvarjala s svojo Čarovnijo.   

Draga, tisočletja so Ženske preganjali, sežigali, poniževali…  Zaradi strahu pred močjo modrosti iz narave, ki se prenaša iz roda v rod, povezanosti z nevidnim, vedenja, ki še ni zapisano, magnetizma, ki deluje zate pred delovanjem. Celični spomin te s paralizo poskuša zaščititi, že samo ob misli, da bi znova lahko bila utišana ali ponižana zaradi tega kar si, kar ljubiš in ustvarjaš. Akademija Obilja je ustvarjena Zate, naše prednice in tiste, ki prihajajo za nami, da prodaji v našem poslovnem kraljestvu ali ob čarovniškem kotlu vrnemo mesto, ki ji pripada. Mesto strasti, ljubezni in navdiha. 

Ljuba, nasloni se nazaj in poglej nazaj na svoje Življenje. Premagala si vse vidno in nevidno, ki se je postavilo med te in tvojo strast. Brez sence dvoma si upam trditi, da se kamera v Akademiji Obilja transformira v tvojo najljubšo prodajno asistentko.

Akademija Obilja ni tečaj. Je witchy mentorski/coaching, kjer so tvoje ideje razumljene in slišane še preden jih jasno ubesediš in podprte v Obilje s spodbudo, usmeritvijo, znanjem in izkušnjami.  

Draga, tvoji darovi so posebni in potrebujejo drugačno predstavitev. Ti si popolnoma edinstvena in ni šans, da se udobno stlačiš v “one-to-fit-them-all” strategijo.  Zato v Akademiji Obilja najdemo takšno, ki bo blazno udobna, čisto domača in ravno prav velika za tvojo tazadnjo in tvoje najbolj nore sanje.

Akademija Obilja je akademija za čisto posebne podjetnice. Mi2 nas imenujeva Čarovnice Obilja. Ne glede na poimenovanje, pa je ena stvar kristalno jasna, vemo, čutimo, slišimo, vidimo in okusimo mnogo več, kot samo snovni svet in  se o tem tudi samozavestno, sproščeno in ponosno govorimo na Lean back  posvetih. Tako pridemo do poimenovanj, predstavitev, objav, spletnih strani,… ki so nam blizu in naravna in prav takšna so tudi Strankam, ki so z nami Uglašene. 

Običajno se prodajna izobraževanja osredotočajo ali na mindset pomanjkanja, ki lahko ovira prodajo ali na prodajne strategije. Akademija je edini program na trgu, ki pokriva oba področja, vključuje pa se izbrane marketinške in branding strategije, ki jih prilagodimo na potrebe in dušo vsake udeleženke.  No, to, da je to akademija prodaje za Čarovnice, ki jo vodita dve Čarovnici pa verjetno ni potrebno izpostavljati. Ali pač? 😉

Seveda! Z veseljem, draga. Piši nama na sara@sarahrovatic.com ali uporabi obrazec na dnu strani in si rezerviraj spoznavni Lean back spoznavni posvet. 

Ljuba, samo Zate individualno čaramo Sara, Doris in Življenje v 

SpELL ABUNDANCE & LEAN BACK

Abrakadabra 🪄

Sara, Doris in Življenje

mnenja-magnetnih-podjetnic-doris-dobnikar-novak

Doris Dobnikar Novak

Mentorica vztrajnosti in uravnavanja Energije

Sara je čudovita oseba, ki te razume in sliši.

Vodi te na tvoji poti z občutkom mirnosti in varnosti.

V trenutkih nemoči, ujetosti, da ne zmorem, da ne znam, da je vsega preveč te pomiri in usmerja naprej.

Iskala sem temelje pri svojem podjetju, predvsem tisto jasno misijo, ki bi me gnala naprej.

Z njo sem jo uspela najti, za kar sem ji neskončno hvaležna.

Sara je res top mentorica, ki jo priporočam vsakemu Creativity Junkie-ju .

Hvala Sara

V  Akademijo sem vstopila, ker je moj posel že nekaj časa stal na eni točki in nisem vedela kako naj se premaknem naprej. Sara in Doris sta mi pomagali ozavestiti stvari, ki sem jih pri poslu že počela nezavedno, da sem jih lahko še izboljšala, predvsem pa sta mi pomagali ustvariti neko strukturo po kateri se lahko premikam in gradim naprej.

Najbolj mi je pomagale to, da smo se dobivale preko zooma 1x tedensko v daljšem časovnem obdobju, da nisem zgubila fokusa in motivacije. Zelo podporno je bilo tudi biti v skupini drugih podjetnic, ki se ukvarjajo s podobnimi izzivi kot jaz, saj se je zaradi tega v procesu odprlo več vprašanj, skozi katera smo potem šle vse.

Toplo priporočam vsem, ki želite slediti svojim sanjam na ženstven in nestresen način.

 

Tanja Prezelj

Birdshaman art

Imeti svoje podjetje je bila želja v meni, ki je tlela cela tri desetletja. Ko sem bila majhna sem to svojo kariero poimenovala tako, da sem rekla da bom “šefica”. Sprva sem se o podjetništvu izobraževala čisto spontano, ker me je tako zelo zanimalo to področje.

Udeleževala sem se podjetniških dogodkov, izobraževanj in dobivala prve izkušnje z mentorji in business coachi. Tako je to, kar sem sprva mislila, da bodo ostale samo pobožne sanje, postajalo resničnost. Postala sem “šefica.” No, ko sem bila majhna pa nisem razumela, da biti šefica pomeni tudi voditi.

Uspešno voditi svoje podjetje, da ustvariš zase dobro življenje, pa je nekaj drugega, kot samo biti šefica in zato mi to ni šlo. Kaj kmalu spoznaš, da se moraš zraven vodstvenih sposobnosti, naučiti  tudi prodaje in marketinga predvsem svojih storitev in izdelkov, ne samo prodaje in marketinga storitev in izdelkov drugim – s tem mislim svoje stranke, kar mi je od nekdaj šlo odlično. 

Tako sem opazila, da sem naletela na izziv, ki ga ne znam rešiti sama in zato sem poiskala pomoč. Preden sem spoznala Saro sem zamenjala dva coacha, ki sta mi zatrjevala 100% uspešnost, če bom le sledila navodilom, ki mi jih dajeta, a stvar je šla samo še navzdol. Postajala sem vedno bolj jezna in rekla sem si nič več! Nikoli več ne pustim, da mi kdo drug govori kako naj vodim svoje podjetje, kako naj bom šefica! In tako sem v moji glavi s coachi zaključila. Ravno v tem času sem se udeležila srečanja podjetnikov v Celju, kjer sem  spoznala Saro. Udeležba na dogodku je bila ena izmed najbolj modrih odločitev “šefice” v meni, ker je ravnokar spoznala osebo, ki jo je naučila kako biti šefica – voditeljica – podjetnica in to zelo dobra. Ta oseba je Sara.

Pokazala mi je, da nisem imela težav z znanjem, prodajo in marketing, ampak z mojim mindsetom, ker nisem znala živeti, delovati in razmišljati v obilju, mi tudi ni bilo  jasno kam pravzaprav želim iti. Pri delu s Saro sem dobila mnogo odgovorov na vprašanja, ki so med pred tem obremenjevala in na katera pred tem nisem našla rešitev in tudi nisem vedela kje naj jih iščem.

 

Preden sva začeli delati s Saro sem imela izredne težave v pisnem in ustnem izražanju in tudi pomislila nisem, si tudi nisem upala, da bom kaj od tega tudi osvojila, posebej ne tako hitro. Sedaj že dnevno pišem objave, snemam video, pripravljam svoj prvi on-line produkt,  ljudje me prepoznavajo na dogodkih mreženja, dobivam tedenska povpraševanj po mojih storitvah in počutim se lepa in uspešna.  

In vse zaradi podpore in vodenja, ki mi ga je pokazala Sara.

Sprva sem bila sicer skeptična, vendar mislim, da je napaka mnogih, da ne sprejmejo in iščejo pomoči, posebej kadar jim je ponujena. Vsi imamo odlične potenciale, ki so samo naši in potrebno jih je samo najti in nabrusiti, da se svetijo, da jih ljudje lahko najdejo kadar jih rabijo in Sara zna odlično narediti prav to. Res se počutim kot pravi nabrušeni diamant.

Hvala Sara. 

Katja Vresk

Umetnica, Ustvarjalka celostnih grafičnih zgodb

“Za akademijo sem se odločila, ker sem čutila, da potrebujem spremembo. Ker tako ne morem več delati.

V bistvu sploh nisem prodajala. Do prodaje sem imela neprijeten občutek, zdelo se mi je, da sem preveč vsiljiva.

Sedaj pa prav uživam v prodaji.

V akademiji se zelo dobro počutim, sprejeto.

Aha momentov je bilo veliko, najbolj pa spoznaje, da greš ven iz poznanih okvirjev.

Da lahko na lahkoten način napišeš objavo..pravzaprav se objava sama napiše.

Dobila sem tudi priložnosti za naprej.

Če sem se prej počutila negotovo, zdaj dosti bolj zaupam vase.
Zvezek za Tumarije se je rodil prav v akademiji. Tako sem ga lahko dvignila na višji nivo. Znanje ki sem ga pridobila bom lahko še kje drugje uporabila.

Sara in Doris ti lahko zelo veliko pomagata pri tvojem poslu. Meni sta pomagale razumeti tudi “pitch”.

Sodelovanje priporočam ženskam, ki želijo delati na lahkoten način.

Hvala za vsa spoznanja.”

Alojzija Šipek

Meditativne slike Alojzija Šipek

Darja Ren

Modrost v MeNI

Velikokrat si želim, da bi Saro spoznala že veliko veliko prej…bilo bi manj neprespanih noči, ur pred računalnikom, ko nisem vedela, kako svoje srčno poslanstvo sploh spraviti v življenje.

 

A vselej pravim, da vse potrebuje svoj čas in Sara je prišla takrat, ko sem to najbolj potrebovala…sva se začutili, ujeli…ker ima to čudovito sposobnost, da ne samo posluša, temveč sliši, se postavi v tvoje čevlje in namagneti vsako tvojo besedo, že misel pravzaprav.

Naučila me je ogromno – do tega, kako narediti on line programe (ki so v sedanjem času še kako aktualni in prepotrebni), naučila me je, kako sploh upravljati z Mailchimpom, upravljati s slikovnim materialom in namagnetiti besedila.

Opogumila me je za snemanja v živo ali webinarjev, me z vso potrpežljivostjo vodila korak za korakom in bila ter še je moja rama, poslušalka in prijateljica, ko se od časa do časa izgubim, morda tu in tam uplahni pogum za kaj drznejšega ali ko preprosto ne vem, kako idejo spraviti na plano.

Vedno je tu s pravim odgovorom, pravo usmeritvijo in včasih tudi brco, ki jo vsake toliko vse potrebujemo, kajne?

Predvsem pa mi je znala poleg vseh orodij in znanj odpreti oči in dati vedeti, kako posebna sem in kako zelo čudovito poslanstvo opravljam, ko sem morda kdaj podvomila, da sem na pravi poti.

Sarči draga…si pravi biser in magnetek v mojem življenju in iz vsega srca sem ti hvaležna, da si in da sva.

 

Vam, drage dame pa toplo polagam na srce…ne hodite moje težje poti, ko pa vam jo lahko Sara naredi veliko lažjo, lahkotnejšo in magnetno…

Tjaša Gruden Trilar

Masažni kotliček Alea Nature

Sara in Doris sta zame čudo… Čudodelki 😊.
 
Njun način, njun pristop je poseben in čaroben, predvsem pa učinkovit.
 
Ko sem se prijavila na Holy sale tečaj, si nisem mislila, da se bom odločila tudi za akademijo. A odločitev je bila lahko in hitra, četudi sem ponavadi že ob pogledu na ceno, predstavitveno stran kar zaprla. Če pogledam sebe in moj masažni kotliček danes, vem, da je bila odločitev fantastična in da je bil trenutek pravi. Zame. Za tisti korak naprej; korak, o katerem sem že nekaj časa sanjarila, a nisem imela »jajc« da bi ga naredila.
 
Počasi, a s sigurnostjo, sem 4 mesece delala korake, ki so me pripeljali do točke, ko sem se čutila dovolj močno in samozavestno, da sem poslala v svet čarovnijo, ki smo jo 4 mesece miksale v akademiji. Da ne bo pomote – Sara in Doris sta v mojem življenju, mojem dojemanju sebe in mojega posla naredili celo revolucijo. To je bilo v intervalih prekleto strašljivo, vendar pa sta mi tudi ves čas stali ob strani in me podpirali. Vsakič, ko sem podporo rabila.
 
V veliko podporo so mi bile tudi punce, s katerimi smo skupaj grizle naprej v tej akademiji. Načeloma se v skupinah ne počutim ok, nimam tistega občutka varnosti, ki bi mi dovoljeval, da sem to, kar sem. A počasi sem se tudi tega navadila. Na začetku sem imela strah in tremo še pred Zoom srečanji 😁. Včasih sem se uspešno skrivala – manj kot sem bila vidna, bolj sem bila srečna. Kar pa nekako ne more delovati na socialnih omrežjih in prodaji, kajne?
 
Akademija mi je dala več, kot sem upala in pričakovala. Veliko več. Vpisala sem se v upanju, da pridobim na samozavesti, ki mi jo je kronično primanjkovalo. Cilj je bil dosežen in res ne vem, kako jima je to uspelo. Bonus pa je naravnost fantastičen – pomagali sta mi najti in postaviti povsem novo smer v mojem masažnem kotličku. Smer, ki ji z veseljem sledim, me osrečuje in je unikatna.
 
Sara in Doris – zakon sta, vajino čaranje pa je v meni prebudilo Tjašo, ki sem jo predolgo skrivala v sebi.
 
Hvala in rada vaju imam 💜.

“Sara Hrovatič in Doris Dobnikar Novak spreminjata podjetniške poti na popolnoma nov in nenavaden način.

 
Njun program Holy Sale je namreč zasnovan tako, da je skregan z vso logiko in z vsem kar so nas učili.
 
Učita namreč, da se moramo med delom nasloniti nazaj in prisežem, da meni nič ni bilo jasno, ko sem to prebrala.
 
Kam nazaj?? A ni da moraš ful delat, da prideš do cilja???
 
Ejjjj! Očitno ni.
 
In vse je dobilo smisel že po njuni prvi uri predavanja.
 
Hvaležna sem, da sem lahko del tega tečaja in priporočam ga vsem podjetnicam, garantiram milijon aha trenutkov in veliko padanja čeljusti.

Katja Pevec

Momentum s Katjo