Kdo je Notranja Čarovnica Obilja?

Hej, ljuba.

Notranja Čarovnica Obilja je del našega Bitja, ki je od nekdaj 

Cel, Povezan in v Obilju

In takšen bo tudi za vedno ostal. Je nespremenljiv, ker je že vse, kar obstaja. Ta del ne potrebuje popravljanja, rasti ali zdravljenja. 

Ravno obratno.  Ona je tista, ki zdravi,  vidi, sliši, ve in čuti izven okvirjev linearnega časa, prostora in materije, ima dostop do knjižnice Življenja, povezuje elemente, alkimizira čustva, misli in energijo…

Čara.

Zato, da vstopiš v stik s svojo Notranjo Čarovnico Obilja niso potrebna leta izobraževanj, neskončni procesi, zdravljenja, ki bolj bolijo kot rana sama, ipd.

Z notranjo Čarovnico Obilja se Uglasiš tako, da: 

Na Uglasitvah v Notranjo Čarovnico Obilja:

1. spoznaš njeno magijo

ki ima sposobnost:

2. dobiš odgovore na

Kdo govori?

Je misel, občutek, intuicija, srce, višji jaz?

Te hoče um obvarovati pred neznanim ali te intuicija usmerja po lažji in hitrejši poti?

Je slišati glas, ko Življenje spregovori s tabo ali komunicira s simboli in sinhronitetami?

Je Obilje res tvoje naravno stanje ali si le domišljaš, da ga čutiš v kosteh?

So Vizije v meditaciji plod domišljije ali je to ena izmed tvojih realnosti in če je kako se z njo povežeš in jo prizemljiš v tukaj in zdaj?

3. začneš Čarati Obilje

Kako kar čarati? A ne potrebuješ za to svetega prostora, dodatnega časa ali priklop in odklop iz “kanala” s posebnimi posvečenimi rituali?

Kako bom vedela, da delam prav, če pa po vseh delavnicah, izobraževanjih, readingih in svetovanjih, da še vedno nisi vedno povsem prepričana kdo govori znotraj tebe in še vedno kdaj pa kdaj rabiš za razlago posrednika in/ali potrditev od zunaj?

Ne skrbi, draga. Za vse je poskrbljeno. Na Uglasitvi dobiš vse kar potrebuješ, da boš varno in strastno Čarala.

Kaj pa potrebuješ?

Uglaševanje?

Mhmmm, draga. Uglaševanje.

Z življenjem. S tistim delom tebe, ki že vse je. Z Obiljem.

Kaj je drugače, ko si Uglašena?

Hmmm, drugače?

Misliš domače?

Bolj domače in naravno ti je biti:

Lažje je spustiti nadzor in ne le dopustiti, temveč celo zaprositi Življenje, da ti dostavi vse kar si.

Dostavi vse kar sem?

Kaj pa, če sem utrujena? Kaj, če ne želim več, da me Življenje preiskuša in uči? Kaj, če se ne počutim nič kaj čarobno? 

Draga, to je le en del tebe.

Tisti, ki so ga prepričali, da se mora ves čas izboljševati, da bo enkrat (najbrž v nebesih) dovolj dober. Tisti, ki verjame, da je še vedno ranjen, ne glede na to koliko healingov je že dal skozi. Tisti, ki se misli, da se mora naučiti na izkušnji, da je “znanje” kaj vredno. 

A tu je tudi drugi del, draga. 

Ki je ravno tako živ, kot zgornji. Le tišji je, ker je bil tolikokrat utišan in neslišan.

To!

To živo, povezano, čarovnije polno Tebe U-Glas-imo z Življenjem. 

Kaj pa, če jaz tega nimam v sebi?

Sej kar vsi se pa tudi ne morejo pogovarjati direkt z Življenjem, imeti direkten dostop do modrosti Življenja,… ČARATI! Ali pač?
Kar vsi že ne. Pa ne, ker ne bi imeli v sebi Notranje Čarovnice Obilja.
Ti, ljuba pa že dolgo veš, da vidiš več od snovnega, slišiš tudi, ko je vse tiho, ko veš, veš in čutiš na polno. 

Rabiš le prostor in čas, kjer si lahko kar si. Govoriš v svojem naravnem jeziku, se Uglasiš z notranjo Čarovnico Obilja in na polno odpreš vrata Čaravniji, ki je že v tebi. 

Hmmm, ja? 

Samo kako povedati kdo si in kaj počneš?

Kaj to je, če ni samo masaža, slika, obleka, coaching,…

Je reading, energijska terapija, portal, pogovor z dušo…?

Mmmm… Ne, čisto.

Čutiš, da so tvoji Darovi edinstven in zato želiš, da:

🪄 jih razumeš in uporabljaš uglašeno z Obiljem

🪄 so brez nalepk in u-Glas-šeni s tabo in tistimi, ki jih iščejo in želijo!

🪄 kjerkoli, kadarkoli in pred komerkoli jasno in samozavestno poveš kdo si in s katerimi Darovi Čaraš.

Vtisi udeleženk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

odpri okno v vse kar si želiš

“Na JasnoSlišno imam tako prijetne, mehke, sladke spomine, saj mi je ta izkušnja nedvomno odprla okno v vse, kar si želim – in s tem vse, kar lahko dobim, dosežem, darujem sebi in skupnosti.

 Seminar je bil dobesedno oaza miru. Spomnim se določenega trenutka na stranišču, ko sem se pogledala v ogledalo in videla, kako lebdim. Lebdim!  “

čaraj vsak dan

Preden sem se odločila za to delavnico, sem cicncala 100 na uro. Bi, pa ne bi, kako bo pa to izgledalo, kaj bojo pa rekle…. Ja, ker o tem se pa ja ne govori. V kotliček smo namešale prebujanje in povezovanje čarovnice, uglašenost s časom, jasnovidenje svoje vizije, zavezništvo z mojim umom, spoprijateljitev z elementom zraka in še in še. Dotaknila sem se delčka sebe, ki ga skrivam in tlačim v ozadje. Zakaj že? Saj čaram vsak dan. Čaram, ko kuham. Čaram, ko usklajujem vse obveznosti. Čaram, ko masiram. Čaram vsak dan in veselim se čarobnih trenutkov, ko mi nekaj uspe.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

začuti val energije

Po celodnevnem čaranju sem bila zvečer utrujena in zaspala sem kot dojenček do jutra.
 
Zjutraj, ko sem se prebudila, sem začutila, da je nekaj drugače. Ko sem stopila iz postelje, sem začutila val energije, ki me je prevzel.
 
Nekaj je bilo drugače v zraku in to novo odkritje sprejemam z odprtimi rokami. 
Uglasitev v Notranjo Čarovnico Obilja 1. Čar

JasnoČutna

V Jasnočutni spoznaš kako Življenje komunicira s Tabo skozi telo, Element Zemlje in Finančno Obilje.

Čeplje 12

3305 Vransko

Prihajajoče Uglasitve

 

 

 

 

 

 

Doris in Sara 

Na JasnoSlišno imam tako prijetne, mehke, sladke spomine, saj mi je ta vikend nedvomno odprl okno v vse, kar si želim – in s tem vse, kar lahko dobim, dosežem, darujem sebi in skupnosti. Seminar je bil dobesedno oaza miru. Spomnim se določenega trenutka na stranišču, ko sem se pogledala v ogledalo in videla, kako lebdim. Lebdim! Srce razposajeno in brezskrbno. Jaz pa v »luftu«, skupaj z vsemi možnostmi in idejami in vizijamo, ki se sicer venomer ponujajo, ampak z na novo pridobljenim vedenjem, kako vse te nedotične stvari spraviti na Zemljo, da bodo v širše dobro. 

Kar se me je na seminarju najbolj dotaknilo, je bil tok dogodkov, tako mehak in nežen, da je dovoljeval vključitev vseh čutov. Poseben vtis je zato naredila name čisto prva vaja, ki smo jo izvajale. Po srčni dobrodošlici na Domačiji Hernavs z njihovimi fantastičnimi zeliščnimi pesti, ki smo jih mazale na domačo pogačo, in po refleksološkem sprehodu po petih elementih, ki jim je sledila aromaterapevtska kopel za naša stopalca, smo se sveže in rahlo vznemirjene usedle v krog. Vsaka od nas je v krog podala en izziv, s katerim se trenutno sooča v življenju, pri čemer smo ostale poslušale in beležile, kaj slišimo. Pri tem ni šlo za dobeseden zapis besed, ampak za slišanje resničnega izziva med vrsticami. Pri tem je šlo za JasnoSlišanje. Namen ni bil dobronamerno in dobrohotno svetovanje, reševanje tujih težav, ki se ga ljudje tako radi lotevamo, ampak zgolj za čist in jasen vpogled v izziv. JasnoSlišanje. Ko je šla beseda v krog in se je vsaka izmed nas iskreno izkašljala, morda prvič po zelo dolgem času, so napočili uvidi. Ne bom šla v detajle, saj menim, da mora to vajo izkusiti čisto vsak, ampak razodetje, ki nas je na koncu sezulo, je bilo veliko. Je pobožalo, nas je streslo, zašepetalo in tlesknilo pred očmi, češ: »Zbudi se!« Ko sem pogledala naokrog in videla vsako izmed nas v tistem pristnem, zamaknjenem občutku prebavljanja novega spoznanja, sem bila vesela. Vesela zame, in vesela za vse preostale ženske v krogu.

In tedaj sem prvič prisluhnila naši Sari, ki pravi, da je vse, predvsem pa vsi izzivi, s katerimi se srečujemo, neskončna podpora. Aleluja!

In tedaj sem prvič zares začutila, da smo v resnici vsi eno. Seveda sem to prej že ničkolikokrat slišala. Prebrala, ali vsaj ošvrknila, ali vsaj kupila sem vse knjige, ki bi jih naj nekdo, ki se ukvarja s svojo osebnostno rastjo prebral. Tudi konceptualno sem se že začela zavedati, na katere vse načine bi lahko to bilo res, ob zvesti pomoči mojega uslužnega uma. Ampak moje srce je to začutilo šele tedaj, po tisti prvi vaji, v tistem idiličnem zelenem svetu na Kozjanskem, med vsemi letečimi bitji, ki so našemu JasnoSlišanju pridale le še dodatno podporo. Tisto iskreno čutenje je sicer potrebovalo še eno mini brco, da sem naposled začela deliti Svojo Zgodbo, kar je del mojega poslanstva v tem krogu. Terjalo je še spoznanje, da smo vsi na isti poti, kjer potrebujemo podporo, postane Dolžnost do deljenja Moje Zgodbe močnejša od sramu in strahu, ki se ob tem porajata. Ker, kaj se zgodi, ko slišimo Zgodbo? V njej prepoznamo delček sebe. In tako v nas vzbrsti občutek, da nikoli nismo zares sami (četudi se včasih tako počutimo). Pa ga odnesemo s seboj “domov”, kjer se v temi in tišini prelevi v moč, ki bo podžgala alkimijo znotraj nas vsakič naslednjič, ko se bomo hoteli v nemoči stisniti v kot in izginiti. In če se sedaj ozrem naokrog, vidim, kako je tale seminar vsem udeleženkam dal vetra! Ko vidim vse te rožice, in kako se nam je na tem seminarju začelo odpirati neko novo polje kreiranja, ki deluje po principu sprejemanja in ne selektivnosti … se mi prav milo stori.

Vse gre zahvaljujoč neskončni podpori, ki nam jo je tisti vikend nudila Sara. Učitelj je z mojega zornega kota zelo pomemben, saj ti pokaže tvojo trenutno vizijo samega sebe znotraj nekega časovnega okvirja. Na to vizijo se ne smeš preveč navezati, kot se ni zdravo navezati na ničesar v življenju, je pa fajn spremljati in opazovati to že vzpostavljeno luč, ki sveti v svet.

Sara je tako mehko in srčno bitje, v čigar očeh piše, da je vse »ok«. V njeni prisotnosti dobi vsak občutek, kako je, ko ti gre življenje v tej domeni dobro – od rok, nog, glasu, nasmeha. Po mojem mnenju je Sara mojstrica duhovnosti. Ker, kaj je točno duhovnost? To ni beg pred realnostjo, ampak nasprotno – sprejemanje širšega in globljega vedenja o nas samih z namenom boljšega življenja v tej realnosti, v tu in zdaj.

Tamara Mihalič

Attha: Prebujanje v žensko esenco

Ni druge… Bom kar javno in ponosno priznala… Včeraj sem se povezovala s čarovnico, ki je bila skrita v meni. Poudarek na bila, ker po včerajšnjem dnevu, je že sramežljivo začela prihajat na plano. Samo ne okol govort🤫.
 
Preden sem se odločila za to delavnico, sem cicncala 100 na uro. Bi, pa ne bi, kako bo pa to izgledalo, kaj bojo pa rekle…. Ja, ker o tem se pa ja ne govori. V kotliček smo namešale prebujanje in povezovanje čarovnice, uglašenost s časom, jasnovidenje svoje vizije, zavezništvo z mojim umom, spoprijateljitev z elementom zraka in še in še. Dotaknila sem se delčka sebe, ki ga skrivam in tlačim v ozadje. Zakaj že? Saj čaram vsak dan. Čaram, ko kuham. Čaram, ko usklajujem vse obveznosti. Čaram, ko masiram. Čaram vsak dan in veselim se čarobnih trenutkov, ko mi nekaj uspe.
 
Nekaj utrinkov z delavnice, kjer sem… khm… delala nič in ogromno. Zame je bilo poskrbljeno na vseh nivojih. Bila sem postrežena, bila sem energijsko podprta, bila sem razumljena in bila sem sprejeta. Noro lepo! 
 
Me je Aleš vprašal, kaj smo delale in prisežem, da mu nisem znala povedat. V bistvu sem malo sedela, malo ležala, se pogovarjala in jedla 🤣. Kljub vsemu sem bila zvečer kot cunja. Zjutraj še slabše, ker sem celo noč blodila in predelovala včerajšnji dan. Malo mi je bilo vroče, ob 1h mi je padel cuker in sem nujno mogla na čokolado, misli so šibale sem in tja. Čarovnica mi ni in ni dala miru 🫣. Ampak ni panike, bova midve kmalu “bestičke” in bova uglašeno sodelovali pri uresničevanju mojih sanj, moje vizije💜.

Tjaša Gruden Trilar

Alea Nature 

Danica Urankar

Čarobno sproščanje 

“Pred dnevi sem se udeležila delavnice, ki me je kar malo prešejkala in me premaknila nekaj korakov naprej.
In zakaj ravno delavnica, ki sta jo organizirale Sara Hrovatič in Doris Dobnikar Novak , sem ugotovila šele, ko sem se peljala domov.
 
Pred prijavo nisem imela pojma, zakaj me je tako močno klicala ravno ta določena delavnica. enostavno mi je glas govoril: “Prijavi se in pojdi.”
 
In kaj smo delale na delavnici? No, to je pa mala skrivnost, ti pa dam namig, ker se o tem ne govori kar na glas. No, samo kakšno malenkost lahko razkrijem, da smo imele velik kotel, kjer smo notri dale malo sproščenosti, zaupanje, sprejemanje sebe, mir, modrosti,…
 
Vmes smo ležale, se pogovarjale, jedle,… in se imele noro fino.
 
Po celodnevnem čaranju sem bila zvečer utrujena in zaspala sem kot dojenček do jutra.
 
Zjutraj, ko sem se prebudila, sem začutila, da je nekaj drugače. Ko sem stopila iz postelje, sem začutila val energije, ki me je prevzel.
 
Nekaj je bilo drugače v zraku in to novo odkritje sprejemam z odprtimi rokami in čez dan se spominjam trenutkov, ki smo jih delile na delavnici.
 
Čarovnica in jaz, zdaj postajava najboljši prijateljici,
pripravljeni na nove dogodivščine.

“Sara Hrovatič in Doris Dobnikar Novak spreminjata podjetniške poti na popolnoma nov in nenavaden način.

 
Njun program Holy Sale je namreč zasnovan tako, da je skregan z vso logiko in z vsem kar so nas učili.
 
Učita namreč, da se moramo med delom nasloniti nazaj in prisežem, da meni nič ni bilo jasno, ko sem to prebrala.
 
Kam nazaj?? A ni da moraš ful delat, da prideš do cilja???
 
Ejjjj! Očitno ni.
 
In vse je dobilo smisel že po njuni prvi uri predavanja.
 
Hvaležna sem, da sem lahko del tega tečaja in priporočam ga vsem podjetnicam, garantiram milijon aha trenutkov in veliko padanja čeljusti.

Katja Pevec

Momentum s Katjo