Hej, ljuba. Si...

…podjetnica, ki je to postala, ker je ob prvem stiku s svojo dejavnostjo znova začutila povezavo. 

POVEZAVO

Si postala podjetnica, da  SI lahko kdor si in da lahko Živiš kar si želi telo in srce? Podjetnica si postala, ker si slišala klic svoje Duše. 

Tvoja masaža ni le zaporedje naučenih tehnik.

Tvoje slike niso le tehnično dovršene poteze čopiča po platnu.

Obleke, ki jih kupiš v tvojem butiku ne oblečejo le telesa.

Tvoje terapije/coachingi/svetovanja niso le naučene besede. 

Za Varnost, Svobodo in Zadovoljstvo ne želiš več trpiti, garati in čakati.

Naslonjena nazaj želiš čarati in s svojo Čarovnijo ustvarjati Nasmehe, Mir, Zadovoljstvo, Ljubeče odnose, Jasnost, Zdravje, Svobodo in Obilje zase in svoje Stranke.

A, kako....

Je nastal Zate, ljuba.

Zaveznico narave, zagovornico zavestne komunikacije, nabiralko novodobnih in starodavnih znanj, oboževalko ritualčkov in globokih pogovorov, neumorno Ustvarjalko, zaupnico Življenja. 

Zate,

ki ljubiš svojo Čarovnijo in se zavedaš, da lahko polno živiš le, ko živiš to,  v kar brezkompromisno verjameš.

Zate,

ki zaupaš v čudeže in v silo, večjo od tebe in naju in hkrati stojiš z nogami trdno na Zemlji odločena, da tvoja Čarovnija dobi svoj prostor in upravičeno pozornost, na spletu in v svetu.

Vesna Hostnik

La Vision Butik

Brand your Abundance

 & LEAN BACK

Je coaching/mentorski program dveh Witchy mojstric Brandinga, Prodaje, Marketinga in Uglasitve v Obilje, ki s svojim znanjem, izkušnjami in pristopi pisanimi na dušo modernih Čarovnic podpreta tvojo Čarovnijo, da postane:

& LEAN BACK
Že peto leto zapored ob čarovniški kotel kliče Podjetnice, ki verjemejo, da so lahko kar so in imajo:

Tamara Andrašič,

Psihoterapevtka, pisateljica in predavateljica

Vtis udeleženk

odkrij pristno magnetnost

Moja izkušnja programa v treh besedah – odkrivanje pristne magnetnosti.

Dobila sem: Jasnost, podporo, povezanost (s sabo in ostalimi), čaranje ob kotlu.

Saro priporočam ženskam (podjetnicam), ki želijo svoje znanje in izkušnje ponuditi svetu na  magneten način. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. leo.Lorem ipsum leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

postavi zlato nit

Vsi govorijo o vrednosti brandov, pa ne veš kako v bistvu graditi svojega.

Sara je resnična čudodelka. 🪄
 
Neizmerno sva hvaležna njenim usmeritvam in uvidom, da sva lahko postavila zlato nit in vse naravne elemente najinega branda.
 
Lahkotno, iskrivo in neprecenljivo.

USTVARJAJ S STRASTJO

Srčna Sara me zares vidi, sliši, sprejema, razume, podpira… precej širše in globje, kot se zmorem sama. Predvsem pa iz mene vedno znova potegne tisto, kar še sama pred sabo skrivam in mi pomaga osvobajati se marsikatere ovire, ki sem si jo postavila na svoji podjetniški poti. Še nikoli ni bilo moje ustvarjanje bolj strastno in v skladu z mano. Sara mi pomaga korak za korakom dajati v življenje vse, o čemer sem sanjala. Opremlja me tudi z vsemi potrebnimi znanji in orodji, da lahko svobodneje in bolj profesionalno ustvarjam želeno.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

mnenja-magnetnih-podjetnic-petra-kolaric

razmišljaj drugače

Od vsega mi je pri Sari najbolj všeč njen odnos do življenja, ki se zdi tako lahkoten. Težko opišem. Najbrž je dovolj, če rečem, da ob njej vedno znova začutim, da sem podprta: z njene strani, od preostale skupnosti, s strani življenja in da se zmorem tudi sama podpreti in si dvigniti vibracijo.

Spoznaj SoUstvarjalke Witch's Personal Branding Trajba

sara jager-creativity-junkie-thrive

Povezovanje z menstrualnim ciklom za poslovni uspeh

29.09.2022

Sara Jager

doris-creativity-junkie-thrive

Z organizacijo dneva do miru in poslovnega uspeha

20.10.2022

Doris Dobnikar Novak

tina-hocevar-creativity-junkie-thrive-sara-hrovatic

Izbira pravih ljudi za sodelovanje s pomočjo numerologije

17.11.2022

Tina Hočevar

tatjana-brumat-creativity-junkie-thrive (1)

Iskreno in preprosto o financah

15.12.2022

Tatjana Brumat

Vesna Hostnik-creativity-junkie-thrive (2)

Neverbalna komunikacija barv, dodatkov in oblačil

19.1.2023

Vesna Hostnik

katja-breznik-creativity-junkie-thrive

IG za uspešno grajenje posla

16.2.2022

Katja Breznik Stjepčević

Bodi dobro kot mami in podjetnica

16.3.2023

Petra Kolarič

Kakšna spletka je najboljša ZATE in tvojo STRANKO?

20.4.2023

Nataša Kukovič

Če si že bizi, bodi vsaj v kuhinji na izi

20.5.2023

Darja Ren

amanda-vidic-creativity-junkie-thrive (1)

Obvladaj režijo svojega notranjega sveta, da bo zunanji svet zabavna komedija

18.8.2022

Amanda Vidic

Program Brand your magic

Trajanje:

8 mesecev

Način izvedbe:

Zasebna Fb skupina in zoom srečanja

Število prostih mest:

11

Začetek:

01. 10. 2024

48 Brand your Magic & LEAN BACK  POSVETOV

Posveti so namenjeni razvoju MAGIČNEGA BRANDA

Z njimi ozavestiš in prizemljiš:

TEDENSKA NAVDIHOVALKA ČAROVNIJE

Skoraj nič ne navdihne Čarovnije bolj kot to, da vidiš, da veščine, ki jih razvijaš DELUJEJO. Zato te vsak teden v programu pričaka  izziv s katerim osvojeno preneseš v Življenje. 

KAKO POTEKA PROGRAM

PRIJAVA IN NAČINI PLAČILA

PLAČILO NA 8 OBROKOV

Prijava je možna do 01.10.2024 oz. do zasedbe prostih mest.

2.000 €

8 X 250 €/ mesec

Plačilo obroka do 10-ega v mesecu.

LEAN BACK CENA

Prijava je možna do 01.10.2024 oz. do zasedbe prostih mest.

2.000 €

1.800 €

Prihrani 200 €

Plačilo celotnega zneska v enem obroku 01. 10.2024.

 

Odgovori na majhna in velika vprašanja

Draga, Brand your Abundance & LEAN BACK je Čarovnija ustvarjena za tvojo Dušo in Poslanstvo. 

Draga, ne boš sama. 8 mesecev bova tvoji coachinji, vodnici in navijačici od ponedeljka do petka, od 08.00 do 14.00, ure v zaprti FB skupini, kjer ozaveščamo tvojo ČAROVNIJO in jo zBRANDIRAMO v vsebinsko in vizualno obliko, ki bo od daleč in blizu prepoznana po svoji avtentičnosti in edinstvenosti. 

Brand you Magic & LEAN BACK ni tečaj. Je voden skupinski coaching/mentorski program, kjer ne bo manjkalo spodbude, podpore in motivacije, da dosežeš kar si si zadala.  Program je edinstven, ker je ustvarjen Zate , ki vsak dan vstaneš, si nadeneš pogumen obraz (čeprav se velikokrat v sebi počutiš vse prej, kot sijoče in pogumno) in poskusiš znova. Poskusiš znova in drugače,  ker ljubiš to, kar Čaraš in ne želiš niti za trenutek pomisliti, da bi morala iti nazaj od koder si prišla ali naprej v nekaj, kar te vsak dan ne polni in osrečuje. 

Brand your Magic je program za čisto posebne podjetnice. Mi2 nas imenujeva Čarovnice Obilja. Ne glede na poimenovanje, pa je ena stvar kristalno jasna, vemo, čutimo, slišimo, vidimo in okusimo mnogo več, kot samo snovni svet in  se o tem tudi samozavestno, sproščeno in ponosno, pogovarjamo na Brand your Magic & LEAN BACK. Tako pridemo do poimenovanj, predstavitev, objav, spletnih strani,… ki so nam blizu in naravna in prav takšna so tudi z nami Uglašenim Strankam. 

Najverjetneje ne. Samo tokrat pa ga lahko kupiš po tej ceni. Po 01.10.24 oz. ko se zapolnijo vsa prosta mesta se cena programa zviša.

Seveda! Z veseljem, draga. Piši nama na sara@sarahrovatic.com ali uporabi obrazec na dnu strani in si rezerviraj spoznavni Lean back spoznavni posvet. 

Ljuba Zate sva ščarali  SpELL & LEAN BACK 

Abrakadabra 🪄

Sara, Doris in Življenje

“Za izobraževanje sem se odločila, ker nisem vedela, kako bi prodajala svoje storitve, kako bi se predstavljala svetu, kako naj »imenujem« svoje storitve, saj »coachingov« je morje izbire. Želela sem, da to poteka tako, da se ve, da je moje, od mene za moje stranke, moje dušice. Želela sem, da bi lahko prodajala to kar verjamem, čutim, živim, ne to kar naj bi palilo (in ne bi bila jaz).

Skupina je postala moja »čarovniška družina magnetnih žensk«.

AHA momentšt. 1 je bil: brand = jaz. To je dovolj. To je magnet.  

Aha moment št. 2 je bil: objavljanje, pisanje,..= pogovor s stranko.

Jih je bilo še ogromno, a te dva bi še posebej izpostavila.

No, seveda to ni vedno lahko dat v prakso, sploh ko smo vzgojeni in živimo v družbi, kjer je veliki razmak med tem, kaj naj bi oseba, ko gre za biznis, prikazovala in bila. Odkrila sem veliko omejujočih prepričanj o tem, kaj od sebe pričakujem in kaj mislim, da vse še moram narediti, da bo dovolj za stranko in biznis.

Spoznala in začutila sem, de sem res lahko le jaz (z izkušnjami, znanjem, svojim bistvom) – tako da sem v tem letu gradila temelje, širila jasnost in začela kreirati novo realnost. Odkrivala sebe, kaj ponujam&dam z vsemi storitvami moji stranki. Občutila sem na lastni koži, kako sta pristnost&ranljivost lahko ključ do uspeha in obilja. Seveda je proces, ki se še odvija – a napredek je očiten.

Hvaležna sem tudi za prejeto strukturo ustvarjanja branda, komuniciranja s strankami, sledilci, spletne strani, lansiranje izdelka/storitve – in to Sara spelje na tak čarovniški način, da res ponotranjiš predano.

Moja izkušnja v treh besedah – odkrivanje pristne magnetnosti.

Dobila sem: Jasnost, podporo, povezanost (s sabo in ostalimi), čaranje ob kotlu.

Saro priporočam ženskam (podjetnicam), ki želijo svoje znanje in izkušnje ponuditi svetu na njen, magneten način. Da si pri tem zaupa in ve, da je to največ kar lahko da. To je ona. In to je več kot le dovolj.”

Lea Grm

NLP Master Coach

Martina in Jože

In the Essence

Vsi govorijo o vrednosti brandov, pa ne veš kako v bistvu graditi svojega.
 
Sara je resnična čudodelka. 🪄
 
Neizmerno sva hvaležna njenim usmeritvam in uvidom, da sva lahko postavila zlato nit in vse naravne elemente najinega branda.
 
Lahkotno, iskrivo in neprecenljivo.
 
Konec iskanja, nepovezanosti in štancanja sporočil brez svojega bistva.
 
Srčno priporočava tako izkušnjo. ✨

S Saro sva se spoznali v njenem prejšnjem (prvem) življenju na njeni podjetniški poti, kot sama rada reče. Iskra je preskočila takoj, saj me je “objela” s svojo milino, toplino, nasmehom, sprejemanjem, zaupanjem in se mi takoj usedla v srce.

Seveda sva ostali v stiku in Sarina nova strast me je vabila od začetka, saj mi je bilo takoj jasno, da je rojena za celostno podporo podjetnicam.

Ko sem sama iskala pot, kako nadaljevati svoje dolgoletno delo, da znova najdem smisel, strast in svoj pravi izraz, sva se hitro povezali in dobila sem tako celostno in globoko podporo, ki si je tudi v sanjah nisem zmogla zamisliti.

Srčna Sara me zares vidi, sliši, sprejema, razume, podpira… precej širše in globje, kot se zmorem sama. Predvsem pa iz mene vedno znova potegne tisto, kar še sama pred sabo skrivam in mi pomaga osvobajati se marsikatere ovire, ki sem si jo postavila na svoji podjetniški poti. Še nikoli ni bilo moje ustvarjanje bolj strastno in v skladu z mano. Sara mi pomaga korak za korakom dajati v življenje vse, o čemer sem sanjala. Opremlja me tudi z vsemi potrebnimi znanji in orodji, da lahko svobodneje in bolj profesionalno ustvarjam želeno.

Poleg neprecenljive Nje, kot poslovne coachinje, so v moje življenje prišle sorodne duše, ki smo se zbrale v njeni Creativity Junky Thrive skupini. Vsaka od teh izjemnih žensk me vedno znova navdihuje in sodelovanje med nami je nekaj posebnega, tako lahkotno in naravno je, kot bi se poznale že celo življenje. Ja, Sara je vzbudila posebno povezavo med nami, srčnimi kreativkami, kot nas kliče. Sara moja, hvala, ker si 💗

Hvaležna

mnenja-magnetnih-podjetnic-petra-kolaric

Za Saro sem izvedela kar dolgo nazaj. Pritegnili so me njeni live videi na Facebooku, ki jih je imenovala Po jutru se dan pozna. Javljala se je iz gozda in govorila o življenjskih modrostih popolnoma pretočno in lahkotno, zaradi česar sem bila očarana.

 

Ko sem se začela odločati, da bi si na svoji poslovni poti končno poiskala mentorja, sem imela z njo spoznavni razgovor. Popolnoma me je presenetila s svojo vizijo o meni, o tem, kaj bi lahko postala. Ko je odprla mastermind skupino spomladi 2020, sem se takoj prijavila. Bilo je kot naročeno. Moje delo, kot sem ga opravljala do takrat, je bilo v tistem trenutku onemogočeno zaradi ukrepov vlade in to sem razumela kot signal, da je res čas, da začnem razmišljati na nov način. Iz mastermind skupine sem nadaljveala sodelovanje v njenem celoletnem članstvu Creativity Junkie Thrive.

 

V vseh teh mesecih sem naredila nekaj konkretnih korakov naprej. Zelo velikih zame, čeprav vem, da bi lahko bili še večji. Sara namreč daje celostno podporo za razvoj posla. Vendar je meni najbolj dragoceno to, da me uči zaupanja v življenje, v proces, v lastne sposobnosti. Da zna pomiriti mojega notranjega kritika, ki me na moji poti ovira. Da z njeno pomočjo napredujem, čeprav mogoče ne v najhitrejšem tempu.

 

Od vsega mi je pri Sari najbolj všeč njen odnos do življenja, ki se zdi tako lahkoten. Težko opišem. Najbrž je dovolj, če rečem, da ob njej vedno znova začutim, da sem podprta: z njene strani, od preostale skupnosti, s strani življenja in da se zmorem tudi sama podpreti in si dvigniti vibracijo. Hvaležna sem ji za njeno znanje in za skupnost, ki jo je ustvarila.

Petra Kolarič

Bodi dobro

Mentorica vztrajnosti in uravnavanja Energije

Doris je podjetnica, žena, mama dveh čudovitih otrok in MAMA neverjetnega sistema za upravljanje z energijo ENERGY UP.

ENERGY UP, s katerim danes pomaga ženskam in moškim, da se naučijo upravljati z energijo na način, da je nikoli več ne zmanjka, se je rodil iz njene izkušnje od izgorelke do izpopolnjenega življenja .

Doris pravi, da živi vse o čemer si pred leti še sanjati ni upala. V bistvu sploh ni imela energije, da bi sanjala, ker je bila kronično utrujena.

Danes dela od doma in v svojem delu resnično uživa, saj je spoznala, kaj ji je res pomembno in to spremenila v uspešen posel.

Njen recept za uspeh so Vztrajnost, Odločnost in Svoboda.

Pravi, da je v trenutkih dvoma, nemoči, obupa, ko imaš občutek, da gre res vse narobe, potrebno VZTRAJATI, delati vsak dan tisto ENO stvar, ki te pelje po poti svojih sanj in dobro NAČRTOVATI svoj ČAS.

Na začetku je težko, saj kdaj delaš neko stvar cel dan in imaš na koncu dneva občutek nič naredila ali pa dejansko nič ne narediš, čeprav se to-do lista šibi od alinej, a ko ugotoviš kaj je tisto, ki te žene naprej, je tako kot da bi dobila turbo pogon.

Kako načrtuje, kdaj načrtuje in kako ji uspeva:

– da gre vsakodnevno na sprehod,

– piše in načrtuje objave,

– vodi administracijo,

– mentorira, vodi spletne tečaje in delavnice,

– gospodinji,

– krmari med najstniškimi temami, prijateljstvi, pogovori o čustvih, o življenju, ljubezni, šoli in brstečimi hormoni in

– ima zvečer še vedno dovolj energije za pogovor, čips in ogled dobrega filma z Rokom, nam razkrije v masterclassu ”Kakor delaš eno stvar, delaš vse.”

Marketing malih podjetij

Podjetje CREATIVUM, Tanja Ciglarič s.p. je lastnica blagovne znamke Marketing malih podjetij in solastnica novega projekta revije Internet. Tanja je izkušena marketinška svetovalka z več kot 13 letnimi izkušnjami na področja digitalnega marketinga.  Kot vodja marketinga je v enem izmed družinskih podjetij delovala skoraj 9 let, nato se je po 9 letih odločila za samostojno podjetniško pot. Ustanovila je blagovno znamko Marketing malih podjetij, saj je skozi svoje delo spoznala, da je še veliko neznanja na področju digitalnega marketinga, predvsem pri malih podjetnikih. Sodeluje tudi kot mentorica za Start up Maribor in SPIRIT Slovenija.

S svojimi izkušnjami in znanjem pomaga številnim podjetjem, da izpopolnijo znanje s področja marketinga, specializirala se je posebej za področje digitalizacije. Je zelo dobra poznavalka družbenih omrežij (Facebook, Instagram, LinkedIn) in zelo izkušena kreatorka marketinških strategij.

Sodeluje tudi z drugimi strokovnjaki, s katerimi pomaga podjetjem do večje prepoznavnosti podjetja in posledično povečanja prodaje s pomočjo digitalnih komunikacijskih kanalov.

S praktičnimi delavnicami, seminarji in e-tečaji želi podjetnikom in študentom približati digitalni svet (npr. kako graditi svojo osebno blagovno znamko na spletu, kako najti dobro karierno priložnost na novodoben način, kako se promovirati preko spleta, kako povečati prodajo na spletu,…). Skozi njena izobraževanja je že šlo veliko podjetnikov, prav tako pa je predavala že za Pravno fakulteto Maribor, Fakulteta za logistiko v Celju, Filozofsko fakulteto v Mariboru,

Rektorat univerze Maribor, Tovarno podjemov, Start up Maribor, Obrtno zbornico Maribor, Planet GV ma kongresu ADMA, Združenje prevajalskih podjetij Slovenije, Radio Štajerski val, Kmetijsko gospodarsko zbornico, Razvojni center Kočevje, SPOT točke po Sloveniji…

V masterclassu nam predstavi osnove LinkedIn-a za podjetja.

Coachinja in mentorica za podjetnice nove  E.R.A. 

  • Se tudi tebi dogaja, da s kepo v grlu pričakaš 20.v mesecu, ko imaš za plačati prispevke in ostale položnice
  • Nikoli ne veš čisto natančno, koliko denarja sploh imaš. Čeprav se trudiš spremljati, se na trenutke zdi, da živiš v popolnem kaosu?
  • Utrujen-a si od skrbi ali bo dovolj ali ne, da boš prišel-a čez mesec
  • Naveličana iskanja dokumentov, ko bi jih moral-a odnesti računovodkinji. Imaš jih vsepovsod, od avta do nočne omarice
  • Nikoli ne veš kako postaviti tisto res pravo ceno za tvoj produkt, zato to počneš bolj po trenutnem navdihu

 

Draga srčna podjetnica

Vidim te, slišim te, razumem te.

Predvsem pa nisi sama.

Na tem masterclassu boš:

Spoznal-a svoj odnos do denarja in njegov pomen za podjetniške finance. To ti zagotovi, da znaš postaviti pravo cene tvojega produkta. In še brez kepe v grlu poveš to ceno, ker jo čisto začutiš, da je ta res tista prava.

Razjasniš kaj je tvoje, kaj tvojega podjetja in zakaj je ta jasnost tako pomembna. Saj te ščiti pred tem, da imaš občutek, da imaš izgubo, ker nimaš denarja v tvoji denarnici, v resnici pa imaš dobiček. Ko si to razjasniš, si povsem mirna glede tega. Vem, da to deluje, ker deluje vsem mojim strankam.

Odkril-a boš kje vse ti denar odteka. Ko to odkriješ je logična posledica, da boš zaradi tega imela več denarja in če boš imela več denarja, boš šla bolj mirno skozi mesec, ker boš sigurno vedel-a, da boš imela dovolj za vse položnice in bo še kaj ostalo tudi zate.

Spoznal-a boš kako sta čas in denar povezana. Ko si optimalno organiziraš čas ti to prinese občutek svobode in mirnosti, ker s pridobljenim časom razpolagaš kot se ti trenutno zdi najbolj koristno zate.

Spoznal-a boš, kako ti vodenje denarnega toka pripomore k več časa in denarja. Zaradi tega boš v vsakem trenutku vedel-a, koliko denarja imaš na razpolago. In si boš povsem mirno kupil-a tisto izobraževanje, katerega si že toliko časa želiš. Ker ko v vsakem trenutku zagotovo veš koliko denarja imaš, točno veš, koliko lahko tudi investiraš.

 

Ravno izkušnje so tiste, ki nas največ naučijo. Lahko gremo skozi svoje, ali pa si jih izposodimo od nekoga drugega. Jaz ti ponujam svoje.

Praktične, strokovne (ker sem bila 25 let računovodkinja), predvsem pa take, da jih lahko že takoj po končani delavnici daš v prakso.

Vem, da zmoreš!

Spletni marketing za strastne podjetnike

Katja Breznik je učiteljica spletnega marketinga za podjetnike. Njeno poslanstvo je, da podjetnike nauči, kako je spletni marketing lahko zabaven in lahkoten.  Kako so socialna omrežja lahko fantastičen medij, skozi katerega si lahko povečamo svojo prepoznavnost, zgradimo odlične odnose s svojimi sledilci in svojo ponudbo prodamo tistim, ki si jo želijo in jo potrebujejo. V zadnjih 4 letih je posnela 15 + spletnih tečajev, odpredavala več kot 140+ delavnic in skupno pod svoje okrilje vzela več kot 1000+ znanja željnih (bodočih) podjetnikov. Ustvarila je tudi svoj prvi produkt – Marketinški planer objav, katerega uporablja 400 + podjetnikov v Sloveniji. Hvaležna je za vsakogar, ki je tako ali drugače stopil na mojo pot. 

 

V masterclassu bomo pogledali skozi katere 4 faze se uspešni gradi posel na Instagramu. 

 

Pogledali si bomo: 

– Kaj so pomembni temelji uspešnega Instagram profila? 

– Kako si uredimo svoj Instagram profil za odličen prvi vtis?

– Kako poteka grajenje posla na Instagramu skozi vsebino?

– Kako poteka grajenje posla na skozi plačljive kampanije?

– Kako pridobivamo nove sledilce?

– Kako postavimo uspešno Instagram strategijo za svoj posel?

Grafična Oblikovalka in Umetnica

Nekateri veliko govorijo, nekateri veliko pišejo, jaz pa rada veliko rišem. 

Umetniško ustvarjanje je že od nekdaj del mene. Še govorjena in pisana beseda, se je vedno začela pri podobah. Oblikovanje me je navdušilo, saj mi je omogočilo, da govorim in pišem skozi podobe. Skozi umetnost se izražam in pokažem, medtem ko skozi oblikovanje tudi komuniciram.

Ko sem se odločila stopiti na podjetniško pot sem po pogovorih z več stotimi podjetniki ugotovila, da z lahkoto povedo in pokažejo kaj želijo sporočiti, ko pa je to treba narediti skozi barvo in obliko in v tem svojem sporočilu ostajati konstanten naletijo na težavo. To je privedlo do tega, da danes ustvarja grafične zgodbe za podjetnike, ki želijo biti unikatni, prepoznavni, elegantni, avtentični in ki želijo jasno predati svoje sporočilo tako z besedami, gestami kot grafičnimi

podobami.

V masterclassu OBLIKUJ SVOJO ZGODBO nam približa oblikovanje na takšen način, da ti pomaga razmišljati in spregovoriti o tem v čemer si res dobra in pokazati darove, ki jih prinašaš svojim strankam na drugačen, vizualni – grafični način.

Srčen spletke za sr(e)čne podjetnice

Prvi vtis je zelo pomemben!

Pomembno je, da že pri prvem stiku s svojo potencialno stranko čim bolje predstaviš svoje bistvo in dušo svojega podjetja.

Zato sem v enega od Masterclassov povabila Natašo Kukovič, izdelovalko srčnih spletk za sr(e)čne podjetnice.

Verjamem, da bo v neki točki tudi tvoj naslednji korak izdelava spletne strani ali trgovine, zato bo Nataša naredila mini delavnico, v kateri boš dobila vse potrebne informacije o tem, kakšne možnosti imaš pri izdelavi svoje spletke, kaj bo zate najbolje in kako na spletni strani doseči, da se bodo obiskovalce vate zaljubili že tam in potem z veseljem stopili v stik s tabo ali kar kupili tvoje izdelke.

Opremila te bo tudi z vsemi informacijami, ki jih potrebuješ, da boš lahko zase našla najboljšega možnega izdelovalca. Pravi namreč takole:

“Vsi izdelovalci spletnih mest smo odlični, pa vendar je le eden najboljši za vsako posamezno podjetje. Ker podjetja smo ljudje. In na svetu ni 2 identičnih.”

Cycle Awareness Mentor, Holistic Health Coach and Yoga Teacher

Sara Jager dela z ženskami, ki si želijo skleniti mir s svojim divjim ciklom, so naveličane tlačenja v premajhne predalčke in so pripravljene ustvariti življenje po svojih merilih.

V mastermindu Povezovanje z menstrualnim ciklom za poslovni uspeh, nam razkrije kako je to, da stopiš v stik s svojim menstrualnim ciklom ključno za dolgoročni uspeh na poslovnem področju.

Sara pravi da svet v katerem živimo, sledi linearni poti in sedaj v tej situaciji kot smo, vedno bolj postaja jasno, da takšna pot vodi v izgorelost, tako posameznika kot tudi družbe. Vse v naravi ima svoj cikel in največje darilo, ki si ga lahko podarimo same sebi je, da spoštujemo svoj cikel. Če ne upoštevamo svojega menstrualnega cikla, smo v resnici odtujene od vira moči, inspiracije in notranjega vodstva ter tako nezavedno blokiramo svojo pot do uspeha, svobode in obilja.

Na masterclassu z nami deli:

 Kako začeti gledati na menstrualni cikel kot orodje za razcvet svojega posla ter ga prenehati jemati kot oviro.

 Kako planirati svoje poslovne aktivnosti skladno s fazami menstrualnega cikla, tako da lahko uporabimo vladujoče energije v svoj prid.

 Kako prevzeti kontrolo nad čustvenimi in razpoloženjskimi nihanji, ki vplivajo na to kako vodimo svoj posel.

 Kako voditi posel v svojem naravnem ritmu, z zavedanjem kdaj je čas za akcijo in kdaj za počitek.

 Kako opustiti linearno dirko do perfekcionizma, ki vodi le v izgorelost in stopiti v svoj naravni ritem, ki ga narekuje radost in igrivost. 

Tamara Mihalič

Avtorica knjige Attha, Blogerka, Babica ženskam na prehodu iz punčke v arhetipsko Mamo

Ena izmed Tamarinih strasti je pripovedovanje zgodb, zato nam bo skozi svojo zgodbo zaupala stvari, ki se jih je tekom pisanja in prodaje njenega knjižnega prvenca naučila … o glasu.

Z nami bo govorila, kako iščemo svoj glas in kako nas potem sam od sebe najde; o tem, kako ga lahko uporabimo in zakaj je dobro, da ga, ter o tem, kako ga krepimo.

Obljublja, da nam v masterclassu Ženska esenca je sodelovanje pričara mirno oazico, kjer se bomo potopile vase, našle visoko dozo navdiha in na koncu še sporočila orakeljčka.

 

Sem Tina in zadnjih 20 let svojega življenja se ukvarjam z delom in raziskovanjem na področjih numerologije, osebnostnega razvoja, proučevanja osebnosti in upravljanja s stresom. Skozi pridobljena znanja in izkušnje pomagam posameznikom in podjetjem odkriti in razviti svoje potenciale, prepoznati in preseči izzive, ter skozi to pripomoči k notranjemu miru, občutku izpolnjenosti in uspehu. Skozi različne osebnostne analize pomagam odgovoriti na vprašanja kot so: Kaj vas dela uspešne v poslu in odnosih? Kaj vam prinaša občutek izpolnjenosti in sreče? Kako ste kompatibilni z izbrano osebo? Kateri so potenciali vašega otroka in kako jih razviti?

Vsaka nosi v sebi potenciale in izzive. Veliko jih je zapisanih v naših osebnih podatkih –  rojstnem datumu in imenu. Ti se izražajo na različne načine na vseh področjih našega življenja, tudi na poslovnem. Če vemo, kaj nas dela uspešne in kateri so naši potenciali in izzivi na poslovnem področju, jih bomo znale lažje uporabiti, razviti in izkoristiti. Skozi masterclass bomo na podlagi vaših podatkov pogledale:

  • Kaj je vaš glavni potencial na poslovnem področju?
  • Kaj je vaš glavni izziv?
  • Kako preseči izziv in začeti razvijati svoj potencial?
  • Kako lahko s pomočjo znanja numerologije izbirate prave ljudi za poslovno sodelovanje?

Učiteljica, glasbenica, učenka in raziskovalka modrosti, odnosov, psihologije in pedagogike

Pogosto se nam dogaja, da dražljaji iz okolja v Življenju, še bolj intenzivno pa v Biznisu, v nas zanetijo pravo dramo, če ne že kar tragedijo.

Zato sem v Creativity Junkie Thrive povabila Amando Vidic, mamo, učiteljico, glasbenico, predvsem pa vseživljenjsko učenko in raziskovalko modrosti, odnosov, psihologije, pedagogike, ki jo nešteto vprašanj in pomislekov žene k odkrivanju optimalnih načinov za čim bolj harmonično bivanje, izpolnjujoče odnose ter sprejemanju sebe, svoje duše, njenega namena in dolžnosti na tem potovanju.

O masterclassu Obvladaj režijo svojega notranjega sveta, da bo

zunanji svet zabavna komedija, pravi Amanda Vidic takole:

“Vse tako rade gledamo filme in bi se včasih najraje poistovetile s filmskimi igralkami, čudovita realnost pa je ta, da smo vse filmske junakinje našega življenja.

Naša odločitev je ta ali si bomo izbrale tragičen lik, lik žrtve, ujetnice ali si bomo kdaj dovolile biti Bridget Jones in se pri tem srčno nasmejale nad vsemi zabavnimi pripetljaji, ki nam jih za našo rast ponuja življenje.”

 

  1. Še ne vem oz še nisem dobila odgovora. Tako, da nastaviva na 11 in potem dodava, če ne bo tako prevelika štala. Drugače pa dava 12. kot gostjo presenečenja :) 

“Sara Hrovatič in Doris Dobnikar Novak spreminjata podjetniške poti na popolnoma nov in nenavaden način.

 
Njun program Holy Sale je namreč zasnovan tako, da je skregan z vso logiko in z vsem kar so nas učili.
 
Učita namreč, da se moramo med delom nasloniti nazaj in prisežem, da meni nič ni bilo jasno, ko sem to prebrala.
 
Kam nazaj?? A ni da moraš ful delat, da prideš do cilja???
 
Ejjjj! Očitno ni.
 
In vse je dobilo smisel že po njuni prvi uri predavanja.
 
Hvaležna sem, da sem lahko del tega tečaja in priporočam ga vsem podjetnicam, garantiram milijon aha trenutkov in veliko padanja čeljusti.

Katja Pevec

Momentum s Katjo